FinKoko

Finkoko

Kalkulator i interesit të përbërë

Vizualizoni se si do të rriten investimet tuaja me kalimin e kohës kur të ardhurat tuaja riinvestohen.

FinKoko në App Store
FinKoko në Google Play

Dizajn intuitiv, rezultate të sakta

Dizajni ynë i fokusuar te përdoruesi siguron një përpjekje minimale dhe një saktësi maksimale, ideal për fillestarët dhe profesionistët.

FinKoko

Historia e llogaritjeve

Nuk ka nevojë të rifusni vlerat ose të mbani mend llogaritjet e mëparshme. Ekzportoni lehtësisht rezultatet në një PDF të dizajnuar bukur.

FinKoko